Ajankohtaista

1.8.
2017

Tiedote

Elovena on poliittisesti sitoutumaton ja rekisteröidyn tavaramerkin käyttöön tarvitaan aina lupa. Elovena ei myöskään ole osallisena erilaisissa kauneuskisoissa.

Lue lisää
18.7.
2017

Elovena kannustaa leiriläisiä hyviin välipaloihin

Säihkeen leiriaamut Hangossa käynnistyvät reippaissa merkeissä, kun leiriläiset aloittavat päivänsä Elovena-puurolla. Puurohiutaleet leirille toimitti Raisio, joka on yksi Säihkeen yhteistyökumppaneista.
Lue lisää
5.7.
2017

Voiko jäätelö olla välipala?

Elovena-tuoteperhe täydentyi kesän kynnyksellä uudella Elovena Välipalajäätelöllä. Mistä lähti ajatus kehittää Elovena Välipalajäätelö, Raision ravitsemusasiantuntija Marja Vakkuri?
Lue lisää

Uutuudet

Saa Syödä

Uusi ruokavallankumous on täällä. Syömisen helppous

Syöminen. Miten maailman yksinkertaisimmasta asiasta tuli maailman monimutkaisin? Joudumme jatkuvasti erilaisten ohjeiden, suositusten ja valintojen eteen. Takaraivossa kummittelevat päivittäiset saantisuositukset, vältettävät ainesosat ja pinnalla olevissa ruokatrendeissäkin pitäisi pysyä mukana. Syö sitä, älä tätä ja vältä tuota. Kunnes kaikki muuttuu taas ensi viikolla. Me Elovenalla haluamme tuoda järjen järjettömään ravintokeskusteluun ja palauttaa syömisen ilon. Elovena. Saa syödä.

Lue lisää