Takaisin

Välipalarahkat nyt laktoosittomia

Välipalarahkat nyt laktoosittomia

5.6.2017

Supervilja kaura tekee rahkasta ruokaisan
Elovena Välipalarahkojen resepti on yleisön pyynnöstä uudistettu: suositut vaniljaiset rahkat ovat nyt laktoosittomia. Raisio siirsi niiden valmistuksen huhtikuussa suomalaiselle Maitokolmiolle, jonka kanssa reseptin muuttaminen laktoosittomaksi onnistui. Kotimaisen valmistuksen myötä Elovena Välipalarahkat ovat saaneet kylkeensä Hyvää Suomesta -merkin.

Välipaloista on tullut entistä tärkeämpi osa suomalaista ruokakulttuuria. Yli puolet päivittäisistä syömishetkistä on nykyisin välipalasyömistä. Yli 40 prosenttia päivittäisestä energiasta tulee nimenomaan välipaloista. Siksi välipalojen kirjo kasvaa jatkuvasti uudenlaisilla tuotteilla.

– Elovena Välipalarahkat tulivat kauppoihin syksyllä 2016. Jo alusta lähtien tavoitteemme oli löytää rahkoille suomalaisvalmistaja. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme yhteistyön pohjanmaalaisen Maitokolmion kanssa nyt käyntiin. Samalla pystymme vastaamaan kuluttajien toiveeseen saada Elovena Välipalarahkaa laktoosittomana, Raision Välipalat-yksikön strategia- ja brändijohtaja Mika Kukkurainen kertoo.

Hyvää energiaa pitkin päivää
Suomalaisesta maidosta valmistettuun vaniljaiseen rahkaan sekoitetaan mysli, joka on pakattu kannessa olevaan rasiaan. Myslin pääraaka-aine on kotimainen kaura. Myslin makuvaihtoehdot ovat Kaura-Ananas, Kaura-Omena ja Kaura-Vadelma.

Elovena Välipalarahkasta saa runsaasti proteiinia ja kalsiumia, mikä tekee siitä erinomaisen evään kuntoilijoille ja urheilijoille. Terveellisestä ravintosisällöstä ja maltillisesta sokerimäärästä kertoo Sydänmerkki.

Elovena Välipalarahkat sopivat paitsi aamu- ja iltapalaksi myös mukaan otettavaksi. Pakkaukseen kuuluu lusikka, joten rahka on helppo nauttia aktiivisen päivän tuoksinassa, vaikka matkalla harrastukseen tai illanviettoon.