Takaisin

Elovena-tuotteiden design uudistuu – Elovenan sielu Elovena-tytössä

Elovena-tuotteiden design uudistuu – Elovenan sielu Elovena-tytössä

1.3.2017

92-vuotias Elovena uudistuu tänä vuonna. Uudistettu Elovena kunnioittaa klassisella ja pelkistetyllä ilmeellään tuotteiden pitkää historiaa sekä viestii terveyttä, puhtautta ja herkullista makua. Suomalaiset kuluttajat olivat mukana vaikuttamassa uudistukseen.

Uudistuksessa lähdimme liikkeelle siitä, mikä on meille suomalaisille tärkeää. Tutkimuksissa ja testauksissa selvisi, että Elovena-tyttö nykyisessä muodossaan on meille suomalaisille arvokas, arvostettu ja suorastaan ikonisessa asemassa. Halusimme antaa Elovena-tytölle ansaitsemansa arvon ja korostaa sitä pakkauksissamme.

Elovenan uudistustyötä on rakennettu Raisiossa vuoden ajan. Uudistetuissa pakkauksissa Elovena-tytöllä on entistä merkittävämpi rooli. Elovena-tuotteiden uudistus konkretisoituu myös tummemmassa sinisessä värissä ja selkeämmissä pakkauksissa. Tuotteiden luonnolliset raaka-aineet, kuten kaura, marjat ja hedelmät, kuvataan pakkauksissa selkeästi.

Elovena-uudistus lähtee liikkeelle suosittujen annospikapuurojen pakkauksista. Tämän vuoden loppuun mennessä kaikki yli 60 Elovena-tuotetta ovat kaupan hyllyillä uudella ilmeellä.

Koemme tärkeänä, että pakkaus näyttää yhtä herkulliselta kuin sisältö ja että ruoan ostaminen ja syöminen saa hymyn huulille. Toivomme maistuvia hetkiä uudistuvien Elovena-tuotteiden parissa!

Lue lisää Elovenan historiasta täältä! >>

Elovena 1920-luvulta  Elovena-pakkaus 1958
 

   Elovena-pakkaus 1988  Elovenan uusi design


Elovena-pakkausten muutos 1920-luvulta tähän päivään. Kuvissa olevat pakkaukset 1920-luvulta, vuodelta 1958, 1988, 2016 ja 2017.