Takaisin

Elovena Välipalajäätelöt

Elovena valloittaa jäätelöaltaat

7.3.2017

Jäätelöä välipalaksi? Miksei!

Elovena-tuoteperhe täydentyy uudella terveellisellä Elovena Välipalajäätelöllä. Suussa sulava välipala sisältää pehmeää laktoositonta jäätelöä runsaskuituisten täysjyväkaurakeksien välissä. Sydänmerkin saaneet välipalajäätelöt ovat ravintoarvoiltaan terveellisempi vaihtoehto herkutteluun.

Elovena Välipalajäätelö syntyi tarpeesta kehittää terveellisempiä välipalavaihtoehtoja. Välipaloilta toivotaan pitkäkestoista energiaa sekä hyvää mieltä ja oloa. Täysjyväkaurasta valmistettujen Elovena Välipalakeksien ja Elovena Välipalajäätelön kohdalla meillä oli selkeä tavoite: herkuttelu voi olla terveellistä. Vähemmän kovaa rasvaa, vähemmän sokeria ja enemmän kuitua. Siinä on terveellisemmän ja hyvää energiaa sisältävän välipalan perusresepti!

Yksittäispakattu jäätelö sisältää täysjyväkauran luonnollista kuitua. Sokeri- ja rasvamäärät ovat monia makeita välipaloja alhaisemmat.

Elovena Välipalajäätelössä on energiaa saman verran kuin tavallisessa juustovoileivässä (180 kcal) ja kuitua yhtä paljon kuin ruisleipäviipaleessa (3,5 g). Proteiinia välipalajäätelössä on vajaan maitolasillisen verran (3,9 g). Lisäksi tuotteessa on sokeria kohtuudella, vain vähän kovaa rasvaa ja reilusti täysjyväkauraa.

Makuvaihtoehtoja on kaksi: vanilja ja metsämarja.

Hyvillä valinnoilla hyvää energiaa!