Takaisin

Tuorepuuromix - UUTUUS!

Tuorepuuromix - UUTUUS!

17.5.2017

Nyt puuroa saa syödä kylmänä! Elovena tuo markkinoille uudet valmiit puurosekoitukset, joista valmistaa vaivattomasti täyttävän ja maistuvan tuorepuuron – ilman kuumaa vettä. Tuorepuuro on myös hyvä vaihtoehto niille, joille perinteinen puuro ei maistu tai jotka kaipaavat vaihtelua puuroonsa.

Puurosekoituksia on kaksi eri makua. Elovena Tuorepuuromix Karpalo-Kookos sisältää karpalon ja kookoksen lisäksi täysjyväkauraa ja ruislesettä. Elovena Tuorepuuromix Appelsiini-Inkivääri sisältää appelsiinin ja inkiväärin lisäksi täysjyväkauraa, ruislesettä ja mantelirouhetta.

Herkullinen tuorepuuro valmistuu sekoittamalla keskenään 1 dl Elovena Tuorepuuromixiä, 1 dl maitoa ja 1 dl vaniljarahkaa tai -jogurttia. Puuron annetaan tekeytyä hetki ennen nauttimista, mutta vielä täyteläisemmän maun saa, kun antaa puuron tekeytyä yön yli jääkaapissa. Tarvitset vain muutaman minuutin illalla, ja täyteläisen pehmeä aamiainen odottaa aamulla valmiina! Herkullinen tuorepuuro syntyy myös käyttämällä maidon sijaan kaurajuomaa ja kasvipohjaista jogurttia.