Takaisin

Huippumalli Saara Sihvonen Elovena-kampanjan tähdeksi

Huippumalli Saara Sihvonen Elovena-kampanjan tähdeksi

3.5.2017

Elovena-tuotteiden historian suurimmassa kampanjassa nähdään Suomen Huippumalli haussa -ohjelmasta kansainväliseen kuuluisuuteen ponnahtanut Saara Sihvonen. Tv-mainoksessa kansallispukuinen, paljasjalkainen Elovena-tyttö tuo syömisen iloa ja valoa keskelle suurkaupungin ruuhkaa. Kampanja muistuttaa, että maalaisjärkeen voi luottaa, ja luonnollisista raaka-aineista valmistettuja aitoja ruokatuotteita saa syödä.

New Yorkin Williamsburgissa asuva Saara Sihvonen aloittaa jokaisen aamunsa Elovena-puurolla riippumatta siitä, missä päin maailmaa hän työskentelee. Sihvoselle Elovena on unelmien yhteistyökumppani, sillä kaurapuuro on ollut kaunottarelle aina tärkeä asia.

– Se, että suomalainen Elovena-puuro on mukanani ulkomaanmatkoilla aamurutiinina, on ollut minulle tosi tärkeä juttu. Mallintyössä on hirveän vähän muita rutiineja. Illalla saatan olla Pariisissa, vaikka aamulla herään New Yorkissa. On todella tärkeää, että aamuissani on tietty asia, joka säilyy aina samana. Elovena-aamupuuroon voin luottaa, koska se on suomalaista laatua, Sihvonen kertoo.

Lue koko juttu täältä ja katso Saaran videotervehdys!