Takaisin

#SaaSyödä

#SaaSyödä

27.4.2017

Energiaa juustovoileivän verran, kuitua yhtä paljon kuin ruisleipäviipaleessä ja proteiinia vajaan maitolasillisen verran. Reilusti täysjyväkauraa ja ei enempää sokeria kuin jogurttipurkissa – Sitä on Elovena Välipalajäätelö #SaaSyödä

Elovena muistuttaa: Luonnollisesti terveellisempää saa syödä!

Ravitsemustiedon ylitarjonta ahdistaa – kuluttaja kaipaa yksinkertaisia ja aitoja tuotteita

Raisio on haastatellut yli 5000 suomalaista kuluttajaa parin vuoden aikana ravitsemukseen ja välipalasyömiseen liittyvissä kuluttajatutkimuksissa. Niissä on tullut vahvasti esille, että ihmiset kokevat ristiriitaiset ravitsemustiedot hämmentäviksi ja ahdistaviksi. Suomalaiset elävät keskellä hallitsematonta ruokatiedon tulvaa, joka on tehnyt syömisestä monimutkaista ja vaikeaa. Elovena-brändin tavoitteena on palauttaa syömisen ilo ja helppous sekä muistuttaa, että edelleen löytyy luonnollisia ja aitoja ruokia, jotka tekevät hyvää.

Kuluttajat kaipaavat ruoalta yksinkertaisuutta, ymmärrettävyyttä ja huolettomuutta. ”Saa syödä” ei ole vain ohimenevä keskustelunavaus vaan kestoteema, jota Elovena aikoo pitää yllä pidempäänkin. Se on käsite, jota jokainen brändin tuleva tuote kantaa sisällään lähivuosina.

Lue lisää täältä.