Takaisin

Elovena kannustaa leiriläisiä hyviin välipaloihin

Elovena kannustaa leiriläisiä hyviin välipaloihin

18.7.2017

Säihkeen leiriaamut Hangossa käynnistyvät reippaissa merkeissä, kun leiriläiset aloittavat päivänsä Elovena-puurolla. Puurohiutaleet leirille toimitti Raisio, joka on yksi Säihkeen yhteistyökumppaneista.

Yhteistyöhön kuuluu leirillä järjestettävät Voimaa Välipaloista -tietoiskut, joissa kerrottaan leiriläisille hyvien välipalojen merkityksestä.

– Tasainen energiansaanti ja hyvää energiaa sisältävät välipalat auttavat lapsia ja nuoria jaksamaan pitkien koulu- ja harrastuspäivien aikana. Tasaisella ateriarytmillä vireystila pysyy hyvänä, verensokeri tasaisena ja päivän ruokamäärä hallinnassa, kertoo leirillä luennoitsijana toiminut, ravitsemusasiantuntija ja FT Päivi Söderholm.

Elovena ja Säihke järjestivät yhteistyössä myös leikkimielisen Säihkepuuro-kilpailun, jossa nähtiin toinen toistaan mielikuvituksellisempia ja värikkäämpiä puuroannoksia. Puuroannoksissa nähtiin mm. pekonia, hedelmiä, vaahtokarkkeja ja kimallusta. Lippukuntien kilpailukuvat ovat nähtävissä Instagramissa hashtageilla #säihkepuuro #elovena #säihke2017.

– Lasten ja nuorten hyvinvointi on meille tärkeä asia. Haluamme tuoda leirille konkreettista tietoa välipalasyömisestä ja jaksamisesta sekä tarjota hyvää energiaa antavia välipaloja, kiteyttää Raision Välipalat-yksikön strategia- ja brändijohtaja Mika Kukkurainen.

Koko leirin ajan partiolaiset voivat hankkia terveellisiä välipaloja Elovena-kioskiautosta, joka palvelee osana Säihkeen Not So Smoothie -ravintolaa.

Säihkettä ja mielikuvitusta ei unelmapuuroista puuttunut. Kilpailukuva: Sipoonhukat

Säihke-leirillä nähdään luovia nukkumisratkaisuja.