Voiko jäätelö olla välipala?

24.4.2018

Elovena-tuoteperhe täydentyi kesän kynnyksellä uudella Elovena Välipalajäätelöllä. Mistä lähti ajatus kehittää Elovena Välipalajäätelö, Raision ravitsemusasiantuntija Marja Vakkuri?

Elovena Voimapäiväkoulut on valittu!

13.3.2018

Elovena Voimapäivän saa tänä vuonna kolmekymmentä alakoulua ympäri Suomen. Liikunnallinen toimintapäivä järjestetään kevään tai syksyn aikana valituissa kouluissa. 

Joogaa, korealaisia maskeja ja minuuttipuuroa

6.3.2018

"Kuulen tosi usein tuttujen ja tuntemattomienkin pähkäilyä siitä, kuinka jaksan tällaisia matkoja ja miten voin näyttää niin freesiltä huolimatta aikaeroista ja lennoista. Mutta kyllä minulla, niin kuin varmasti kaikilla paljon matkaavilla, on omat poppaskonstit freesinä pysymiseen."

Rakkaudesta puuroon

15.2.2018

Kotimainen klassikko, puuro, on nykyisin kansainvälistä trendiruokaa. 

Korvaamaton sydänystävyys

13.2.2018

"Sydänystävyys on huikean arvokasta. Vaalin tällaista ystävyyttä syvästi ja osaan arvostaa yhteistä laatuaikaa enemmän kuin koskaan aikasemmin", pohtii paljon maailmalla työkseen matkustava Saara Sihvonen uusimmassa kirjoituksessaan.

Säihkyvää kaurantäyteistä uutta vuotta!

23.1.2018

Saaran matkassa -sarjassa seurataan huippumalli Saara Sihvosen elämää maailmalla kauraiset eväät mukanaan. 

Uutuus Kaura-Siemenet Annospikapuuro

1.2.2018

Kaura-Siemenet annospikapuurossa täysjyväkaura on saanut rinnalleen kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä sekä pellavarouhetta.

Aloita uusi vuosi terveellisemmin – 6 parasta vinkkiä

16.1.2018

Terveelliset elämäntavat eivät vaadi tiukkoja lupauksia tai täydellistä kieltäytymistä nautinnoista. Pienillä muutoksilla pääsee jo pitkälle.

Elovena Tuorepuuromix vuoden hittituote

23.11.2017

Elovena Tuorepuuromix Karpalo-Kookos palkittiin Kotivinkki-median Vuoden Parhaat -hittituotteena ruokakategoriassa.


Elovena-haastattelussa: K-kauppias Kari ja Mika

13.11.2017

K-ryhmän yhteinen ammattitapahtuma K-Team Päivät järjestettiin 4.11.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Pääsimme K-Team Päivillä haastattelemaan myös Vantaan Hämeenkylän ja Espoon Niipperin kauppiasta Kari Sihvosta sekä hänen poikaansa Mika Sihvosta.

Raisiolaisten välipalasuosikit

19.10.2017

Kysyimme omalta väeltämme, mitkä ovat heidän suosikkivälipalansa. Näin he vastasivat!


Saatko liian vähän kuituja? Näillä vinkeillä saat lisättyä kuituja ruokavalioon helposti

5.10.2017

Harva suomalainen saa tarvittavan määrän kuitua päivässä. Onneksi jo pienillä valinnoilla kuidun määrää pystyy lisäämään ruokavalioon helposti.

Tiedote

28.9.2017

Elovena on poliittisesti sitoutumaton ja rekisteröidyn tavaramerkin käyttöön tarvitaan aina lupa. Elovena ei myöskään ole osallisena erilaisissa kauneuskisoissa.


6 hyvää syytä syödä aamupalaksi puuroa

22.9.2017

Miksi aamupalaksi kannattaa syödä kaurapuuroa, Raision ravitsemusasiantuntija Marja Vakkuri?

Elovena Voimapäivissä koetaan liikkumisen riemua

13.9.2017

Koululaisten päivät täyttyivät liikunnan riemusta, kun Elovenan ja Suomen urheiluliiton (SUL) Elovena Voimapäivä rantautui kiertueeltaan koulujen pihaan. Tänä syksynä mukana oli kaikkiaan 19 koulua ympäri Suomen.

Miten keitetään täydellinen kaurapuuro?

6.9.2017

Katso asiantuntijan vinkit täydelliseen puuroon!

Elovena mukana luomupuuron maailmanennätystempauksessa

6.9.2017

Elovena on 6.9. mukana luomupuuron syönnin maailmanennätyksessä. Luomupuuron ME syntyi 390 230 annoksella, onnea Suomi ja hyvä me!


Elovena ja WWF suojelevat yhdessä suomalaista luontoa

4.9.2017

Suomalaisen luonnon monimuotoisuus saa uuden tukijan, kun Elovenan ja WWF:n vuoden kestävä yhteistyö alkaa. Jokaisella Elovena-luomutuotteella kartutetaan keräystä 10 sentillä.

Haastattelussa: Saara

4.9.2017

Ihana Saara Sihvonen oli tutustumassa yli 90-vuotiaan Elovenan taustoihin Raision tehtaallamme. Saimme tilaisuuden tehdä Saarasta myös haastattelun vierailupäivän aikana.

Elovena kannustaa leiriläisiä hyviin välipaloihin

18.7.2017

Säihkeen leiriaamut Hangossa käynnistyvät reippaissa merkeissä, kun leiriläiset aloittavat päivänsä Elovena-puurolla. Puurohiutaleet leirille toimitti Raisio, joka on yksi Säihkeen yhteistyökumppaneista.