Takaisin

Keväinen tervehdys kaikille!

Keväinen tervehdys kaikille!

25.4.2018

 
Alkuvuoteni hurahti Australiassa aivan huikean nopeasti. Raikkaan vihreät avokadot, iloiset huolettomat ihmiset ja mitä eksoottisimmat linnut jäivät erityisesti mieleeni tältä reissulta. Aussien rento letkeä tapa suhtautua arkeen ja elämään oli hyvä muistus järjestelmälliselle ja aktiiviselle, aina menossa olevalle Saaralle siitä, kuinka viikonloppuisin voi vain nautiskella rannalla loikoilusta potematta huonoa omaatuntoa. Mikä energian virta sitten taas valtaakaan kehon ja mielen, kun uusi viikko alkaa!
 
Aurinkolöhöilyt tulivatkin tarpeeseen sillä duunin puolesta reissu oli erittäin hektinen ja siksi myös todella antoisa. Kuvaukset eivät aina ole pelkästään seisten töpöttämistä varoen vaatteiden rypistymistä, vaan mitä enemmän ja enemmän kuvausten tarinoihin ja teemoihin halutaan luoda hauskoja elementtejä ja konsepteja, joilla myös esiteltävät mallistot saadaan heräämään henkiin. Seuraavat Aussin kuvaushetkeni todistavat tämän ;) 

- Puujalat Side-Note-lehden Seitsemän aistin -editorialissa. Tasapainoaistia koeteltiin puujalkojen varassa… WOW! Puujalkakävely näyttää niin helpolta, mutta sitä se ei todellakaan ole. Se vaatii keskittymistä, pitkäjänteisyyttä ja no, tietysti hyvää tasapainoa. Oli hauska testata tätä kävelymuotoa, mutta turvaudun vielä toistaiseksi ainakin omiin raajoihin! 
 
Saara Sihvonen kuvauksissa 
 
Saara Sihvonen kuvauksissa
 
- Sunshine Coast -duunimatka. Aussien eräs tunnettu bloggaaja lennätti minut tekemään duunin hänen juurilleen Sunshine Coastille ja enpä olisi arvannut, kuinka hauskat niistä kuvauksista tulisi. Kuvauksissa käytettiin erilaisia pyöreitä elementtejä, joilla luotiin jokin uusi juju kuvan fiilikseen. Viimeisenä muttei lainkaan vähäisimpänä oli Zorb-pallon käyttö. Ideana oli laittaa minut sinne sisälle, mutta pallon vetoketjuun tuli jonkinlainen jumitusongelma, jonka vuoksi tiimi ei uskaltanut minua sinne sisälle laittaa, joten toteutimme kuvan Zorb-pallon ulkopuolella, mikä osoittautui aivan valtavan hauskaksi vaihtoehdoksi. Naurulle ei riittänyt rajoja, kun sain pomppia pallon päälle holtittomasti. Ja välillä myös vähän coolimmin ;) Synttärilahjatoive, check!
 
Saara Sihvonen kuvauksissa
 
 
- Spesiaalihauvat Melbournessa. Koirarakkaana matkailijana ne pienet hetket tuntemattomien ja tuttujen koirien kanssa kaduilla, kavereiden luona tai kuvauksissa ovat kullanarvoisia. Saan aivan uskomattoman positiivista energiaa ja hyvää oloa koirista. Sainkin tätä paljon kaivattua koiraenergiaa lokaatiokuvauksissa Melbournessa. Tämä ihmisrakas parivaljakko aisti varmastikin koirasylini tarpeen vai liekö heidän tie syliini laukussani tuoksuvien Elovenan voimakaurakeksien houkuttelemana... Oli miten oli, ne saivat minut äärettömän onnelliseksi. 
 
Saara Sihvonen ja koirat
 
 Saara Sihvonen ja koirat
 
Tähän on hyvä lopettaa tällä erää. Kaunista ja positiivista kevään alkua teille kaikille! 
 
xxx
 
Saara
 
Saaran matkassa -sarjassa seurataan huippumalli Saara Sihvosen elämää maailmalla kauraiset eväät mukanaan.