Takaisin

Raisiolaisten välipalasuosikit

Raisiolaisten välipalasuosikit

19.10.2017

Meistä on ihana seurata, mistä tuotteista kuluttajat innostuvat. Nyt kysyimme omalta väeltämme, mitkä ovat heidän suosikkivälipalansa. Näin he vastasivat!

 

Liisi Tamminen, Viestinnän asiantuntija:

Suosikkivälipalani on Elovena Uuniomena Toffee -välipalakeksi. Minulla on aina välipalakeksejä mukana laukussa, töissä ja vapaa-ajalla - ja joskus keksi maistuu myös kotona kahvin kanssa. Suosikkimakuni Elovena-välipalakeksi on ihanan kaurainen ja omenainen, muttei liian makea.

 

Fanni Virtanen, Laatuasiantuntija:

Lempivälipalani on Elovena-välipalakeksi Tumma Suklaa.Yksittäispakattu keksi on helppo ottaa mukaan minne vain ja se kulkeekin melkein aina matkassani mukana siltä varalta, että nälkä yllättää. Erityisesti tämä tummasuklaakeksi on taivaallisen hyvää.

 

Jennifer Krook, Markkinointipäällikkö:

Suosikkivälipalatuotteeni on Elovena Annospikapuuro Tumma Suklaa-Vadelma. Puuro valmistuu nopeasti ja sen voi ottaa myös työpaikalle mukaan. Rakastin jo lapsena suklaapuuroa ja nyt Elovena tarjoaa helpon tavan nauttia herkullista suklaapuuroa.

 

Eeva Kylén, Markkinoinnin tuotantoassistentti:

Tuorepuuro on mainio välipala, jota valmistan yleensä perinteisistä kaurahiutaleista ja kasvipohjaisesta maidosta tai jogurtista tuunaten milloin mitenkin. Elovena Tuorepuuromixit ovat hauska uutuus, jotka tekevät herkullisten tuorepuurojen tekemisestä vaivattomampaa.