Uudet välipalakeksit maistatuksessa ympäri Suomen!

14.10.2019

Uusia, suolaisia välipalakeksejä pääsee syksyn aikana maistelemaan kaupoissa ympäri Suomen. Katso maistatusaikataulu täältä!

Suomen arki käynnistyy puurolla

21.8.2019

Sekä koululaisten että työtätekevien lomat loppuvat ja arkinen aherrus alkaa. Suomalaisten mielestä yksi mainioimmista arkiaamun aloittajista on puuro.

Provena on nyt osa Elovena-tuoteperhettä!

21.8.2019

Itse tuotteet ovat samoja tuttuja ja turvallisia kuin ennenkin –  ne ovat erinomaisia maultaan, rakenteeltaan ja ravitsemuksellisilta arvoiltaan ja maistuvat kaikille.

Joka kolmas syö viikoittain välipalakeksejä

29.3.2019

Suomalaiset saavat lähes viidenneksen päivittäisestä energiastaan välipaloista. Arkisilla välipalavalinnoilla onkin merkittävä rooli kokonaisruokavalion kannalta.

Elovena Muru loisti Kultainen Pippuri -kilpailussa

8.3.2019

Elovena Muru menestyi Iltalehden järjestämässä Kultainen Pippuri -kilpailussa. Kaurajauhis valittiin Vuoden innovaatio -kategorian finaaliviisikkoon.

Elovena Murua syömällä lähemmäs ravitsemussuosituksia

26.2.2019

FinRavinto 2017 -tutkimustulosten mukaan suomalaiset syövät liian paljon punaista ja prosessoitua lihaa sekä saavat liian vähän kuitua. Jo parin liha-annoksen korvaaminen viikossa Elovena Murulla parantaa merkittävästi ruokavalion ravitsemuksellista laatua.

Elovena on rekisteröity tavaramerkki

25.2.2019

Elovena on rekisteröity tavaramerkki ja sen käyttöön tarvitaan aina lupa. 

Saaran terveiset Pariisista, katso video!

2.7.2018

Katso aurinkoisen Saaran videoterveiset Pariisista!

Elovena Voimapäivä liikutti Kivijärven koululaisia

11.6.2018

Lahden Nastolassa sijaitsevassa pienessä Kivijärven koulussa liikunta on kiinteä osa koulupäivää. Yleisurheilun ja välipalatietouden täyteinen, aurinkoinen Elovena Voimapäivä sai opettajilta ja oppilailta iloisen vastaanoton. 

Superaamiaisesta puhtia päivään

15.5.2018

Viime aikoina olen loikkinut maasta toiseen kiireiseen tahtiin. Kun palasin Australiasta, tulin Suomen kautta vaihtamaan matkalaukkuni sisällön Euroopan kevääseen sopivammaksi. 

Keväinen tervehdys kaikille!

25.4.2018

Alkuvuoteni hurahti Australiassa aivan huikean nopeasti. Raikkaan vihreät avokadot, iloiset huolettomat ihmiset ja mitä eksoottisimmat linnut jäivät erityisesti mieleeni tältä reissulta. 

Voiko jäätelö olla välipala?

24.4.2018

Elovena-tuoteperhe täydentyi kesän kynnyksellä uudella Elovena Välipalajäätelöllä. Mistä lähti ajatus kehittää Elovena Välipalajäätelö, Raision ravitsemusasiantuntija Marja Vakkuri?

Elovena Voimapäiväkoulut on valittu!

13.3.2018

Elovena Voimapäivän saa tänä vuonna kolmekymmentä alakoulua ympäri Suomen. Liikunnallinen toimintapäivä järjestetään kevään tai syksyn aikana valituissa kouluissa. 

Joogaa, korealaisia maskeja ja minuuttipuuroa

6.3.2018

"Kuulen tosi usein tuttujen ja tuntemattomienkin pähkäilyä siitä, kuinka jaksan tällaisia matkoja ja miten voin näyttää niin freesiltä huolimatta aikaeroista ja lennoista. Mutta kyllä minulla, niin kuin varmasti kaikilla paljon matkaavilla, on omat poppaskonstit freesinä pysymiseen."

Rakkaudesta puuroon

15.2.2018

Kotimainen klassikko, puuro, on nykyisin kansainvälistä trendiruokaa. 

Korvaamaton sydänystävyys

13.2.2018

"Sydänystävyys on huikean arvokasta. Vaalin tällaista ystävyyttä syvästi ja osaan arvostaa yhteistä laatuaikaa enemmän kuin koskaan aikasemmin", pohtii paljon maailmalla työkseen matkustava Saara Sihvonen uusimmassa kirjoituksessaan.

Säihkyvää kaurantäyteistä uutta vuotta!

23.1.2018

Saaran matkassa -sarjassa seurataan huippumalli Saara Sihvosen elämää maailmalla kauraiset eväät mukanaan. 

Uutuus Kaura-Siemenet Annospikapuuro

1.2.2018

Kaura-Siemenet annospikapuurossa täysjyväkaura on saanut rinnalleen kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä sekä pellavarouhetta.

Aloita uusi vuosi terveellisemmin – 6 parasta vinkkiä

16.1.2018

Terveelliset elämäntavat eivät vaadi tiukkoja lupauksia tai täydellistä kieltäytymistä nautinnoista. Pienillä muutoksilla pääsee jo pitkälle.

Elovena Tuorepuuromix vuoden hittituote

23.11.2017

Elovena Tuorepuuromix Karpalo-Kookos palkittiin Kotivinkki-median Vuoden Parhaat -hittituotteena ruokakategoriassa.