Syömisen helppous on täällä. 

 

Syöminen. Miten maailman yksinkertaisimmasta asiasta tuli maailman monimutkaisin? Joudumme jatkuvasti erilaisten ohjeiden, suositusten ja valintojen eteen. Takaraivossa kummittelevat päivittäiset saantisuositukset, vältettävät ainesosat ja pinnalla olevissa ruokatrendeissäkin pitäisi pysyä mukana. Syö sitä, älä tätä ja vältä tuota. Kunnes kaikki muuttuu taas ensi viikolla.

 

Me Elovenalla haluamme tuoda järjen järjettömään ravintokeskusteluun ja palauttaa syömisen ilon. Olemme tehneet vuodesta 1925 terveellisiä ja maistuvia ruokia, joita saa syödä hyvällä omallatunnolla. Kaura, kuidut ja monet muut raaka-aineemme tekevät hyvää. Tänään. Tulevaisuudessa. Tutkitusti. Syömisen ilo on tullut jäädäkseen.

 

Elovena - Saa syödä.

 


Elovena-tuotteiden hyvät ominaisuudet perustuvat ravitsemuksellisesti monipuoliseen täysjyväkauraan. Täysjyväkaura sisältää kaikki jyvän ravintorikkaat osat. Kaurassa on monenlaisia ravintoaineita sopivassa suhteessa; hiilihydraatteja, proteiinia, rasvaa, kivennäisaineita ja B-vitamiineja. Erityishuomion ansaitsee kauran liukoinen kuitu beetaglukaani, joka mm. auttaa hallitsemaan kolesteroliarvoja.
 
Täysjyväkauran ja kuidun hyvien ominaisuuksien ohella haluamme, että Elovena-tuotteet ovat kaikin puolin hyvä valinta. Välipalat auttavat jaksamaan, joten niistä tulee saada energiaa sopiva määrä. Oikean kokoinen välipala helpottaa säännöllisen ateriarytmin noudattamista ja edistää näin hyvinvointia. Kiinnitämme huomiota myös tuotteiden rasvan laatuun ja sokerin ja suolan määrään.