Uutuudet

Muru Kaurajauhis

Muru Kaurajauhis

Annospikapuurot

Annospikapuuro Piparkakku

Annospikapuurot

Annospikapuuro Korvapuusti

Ajankohtaista

Takaisin

Elovena Tuorepuuromix vuoden hittituote

Elovena Tuorepuuromix vuoden hittituote

23.11.2017

Elovena Tuorepuuromix Karpalo-Kookos palkittiin Kotivinkki-median Vuoden Parhaat -hittituotteena ruokakategoriassa. Kiitos!

"Tämän helpommaksi ei puuron valmistus tule: lisää haluamasi neste, sekoita, anna tekeytyä hetki – ja kas, maistuva tuorepuuro on valmis. Makupari karpalo-kookos upposi niin kranttuun äitiin kuin teini-ikäiseen tyttäreen."

Kotivinkki nosti esille vuoden 2017 kodin ja perheen arjen aarteita. Valinnassa kiinnitettiin huomiota toimivuuteen, innovatiivisuuteen ja tuotteiden pitkään elinkaareen.


Saa Syödä

Uusi ruokavallankumous on täällä. Syömisen helppous

Syöminen. Miten maailman yksinkertaisimmasta asiasta tuli maailman monimutkaisin? Joudumme jatkuvasti erilaisten ohjeiden, suositusten ja valintojen eteen. Takaraivossa kummittelevat päivittäiset saantisuositukset, vältettävät ainesosat ja pinnalla olevissa ruokatrendeissäkin pitäisi pysyä mukana. Syö sitä, älä tätä ja vältä tuota. Kunnes kaikki muuttuu taas ensi viikolla. Me Elovenalla haluamme tuoda järjen järjettömään ravintokeskusteluun ja palauttaa syömisen ilon. Elovena. Saa syödä.

Lue lisää