Huippumalli Saara Sihvonen Elovena-kampanjan tähdeksi

Kansallispukuinen, paljasjalkainen Elovena viestii syömisen ilosta

Elovena-tuotteiden historian suurimmassa kampanjassa nähdään Suomen Huippumalli haussa -ohjelmasta kansainväliseen kuuluisuuteen ponnahtanut Saara Sihvonen. Tv-mainoksessa kansallispukuinen, paljasjalkainen Elovena-tyttö tuo syömisen iloa ja valoa keskelle suurkaupungin ruuhkaa. Kampanja muistuttaa, että maalaisjärkeen voi luottaa, ja luonnollisista raaka-aineista valmistettuja aitoja ruokatuotteita saa syödä.

Saara Sihvonen on Elovena tyttö

Sihvoselle Elovena on unelmien yhteistyökumppani, sillä kaurapuuro on ollut kaunottarelle aina tärkeä asia.

– Elovena on ollut minulle aina tosi rakas brändi. Ensimmäisissä kesälomaduuneissa olen hyllyttänyt Elovena-tuotteita kaupan hyllyille kauniiseen järjestykseen. Elovena-kaurapuuro on ollut osa aamurutiinejani niin kauan kuin muistan. Jo kouluaikoina minulla oli aina pikapuurot mukanani, Sihvonen kertoo.

Saara Sihvonen osallistui Suomen Huippumalli haussa -kilpailuun vuonna 2010 ja sijoittui kisassa toiseksi. Sihvonen on yksi menestyneimmistä kilpailijoista koko maailmassa. Hän on toiminut mallina Saint Laurentin, Mulberryn, Balmainin, Celinen, Armanin, Hèrmesin ja Givenchyn näytöksissä. Aivan pian Sihvonen esiintyy Givenchyn hajuvesimainoksessa.

Huippumalli Saara Sihvonen tekee yhteistyötä Elovenan kanssa

– Elovena on kuluttajien mielestä suomalainen, luonnollisen puhdas ja aito brändi. Olemme iloisia, että kampanjassamme on mukana Saara Sihvosen kaltainen, kansainvälisesti menestynyt, luonnonkaunis suomalaisneito, Raision Välipalat-yksikön strategia- ja brändijohtaja Mika Kukkurainen toteaa.
 

Huippumalli aloittaa jokaisen aamunsa kaurapuurolla

New Yorkin Williamsburgissa asuva Saara Sihvonen aloittaa jokaisen aamunsa Elovena-puurolla riippumatta siitä, missä päin maailmaa hän työskentelee.

Saaran videotervehdys

– Se, että suomalainen Elovena-puuro on mukanani ulkomaanmatkoilla aamurutiinina, on ollut minulle tosi tärkeä juttu. Mallintyössä on hirveän vähän muita rutiineja. Illalla saatan olla Pariisissa, vaikka aamulla herään New Yorkissa. On todella tärkeää, että aamuissani on tietty asia, joka säilyy aina samana. Elovena-aamupuuroon voin luottaa, koska se on suomalaista laatua, Sihvonen kertoo.

 Elovena tyttö Saara Sihvonen

Kaurapuuro on Sihvoselle sekä fyysisen hyvinvoinnin lähde että kansallista identiteettiä vahvistava asia.

– Joka-aamuinen Elovena-puuro antaa minulle fyysisesti hyvää oloa ja pitää sisäisesti suomalaisen kipinän aina matkassa mukana, olin sitten Aasiassa, Australiassa tai Yhdysvalloissa. Elovena tekee mahdolliseksi sen, että aamuni alkaa hyvin, aina hymyilen. Läheiseni tietävät, että minulla ei ole hyvä fiilis aloittaa eikä lopettaa päivää, ellen saa puuroa, Sihvonen kuvailee.

Kampanja muistuttaa: nyt jäätelöäkin saa syödä

Uusi kampanja juhlistaa erityisesti innovatiivisia Elovena-välipalatuotteita, Elovena Välipalajäätelöä sekä Elovena Välipalakeksiä, joiden ansiosta herkuttelukin on nyt sallittua.

– Jäätelö oli ennen kielletty herkku, jota ei saanut syödä välipalaksi, mutta Elovena Välipalajäätelöä saa syödä sillä siinä on mukana kaikki kauran hyvää tekevät ominaisuudet, sokeria vain kohtuudella ja vain vähän kovaa rasvaa. Täysjyväkaurasta valmistetut välipalatuotteemme ovat esimerkki siitä, että syöminen ei ole mustavalkoista vaan herkuttelukin voi olla terveellistä, Kukkurainen muistuttaa.