KASVIPROTEIINI KAURASTA MAISTUU KAIKILLE!

 

Suomalaisella pellolla kasvaneesta, tutusta Elovena-kaurasta on syntynyt uudenlainen ruoka, Muru Kaurajauhis. Käyttövalmiissa Murussa on kaikki kauran hyvät ominaisuudet täydennettynä palkokasvien proteiineilla. Ruuanlaitossa Muru on helppo tapa tehdä hyvää niin ympäristölle kuin itselleen ja läheisilleenkin – herkullista ja terveellistä kasvisruokaa päivästä ja reseptistä toiseen.
 

       

Muru kaurajauhis 225 g ja 350 g

 
Ainesosat:
Kaura 41 % (täysjyväkaura ja kauralese), vesi, perunaproteiini, herneproteiini, suola. Valmistetaan linjalla, jolla käsitellään myös maitoa, kananmunaa ja muita viljoja sisältäviä tuotteita.
 
Ingredienser:
Havre 41 % (fullkornshavre och havrekli), vatten, potatisprotein, ärtprotein, salt. På linjen där produkten tillverkas hanteras också produkter innehållande mjölk, ägg och andra spannmål.
 
Ravintoarvo/Näringsvärde/100 g:
Energiaa/Energi 970 kJ/230 kcal
Rasvaa/Fett 4,3 g
josta tyydyttynyttä/ varav mättat 1,0 g
Hiilihydraatteja/Kolhydrater 25 g
joista sokereita/ varav sockerarter 1,0 g
Ravintokuitua/Kostfiber 6,0 g
Proteiinia/Protein 20 g
Suolaa/Salt 0,9 g
 
 
 

Helpot ja nopeat Kaurajauhis-tacot

10 kpl | Valmistusaika alle 30 min

 

Ainekset
½ dl rypsiöljyä
350 g Kaurajauhista
1 ps Tacomaustetta
 
Lisäksi:
Tacokuoria, salsakastiketta, maustamatonta jogurttia, tuoreita vihanneksia, korianteria ja limeä.
 
Valmistus
Kuumenna öljy paistinpannussa, lisää Kaurajauhis sekä mausteseos, paista kolme minuuttia.
Lämmitä tacokuoret pakkauksen ohjeen mukaan.
Täytä lämpimät kuoret Kaurajauhiksella, vihanneksilla, salsakastikkeella ja jogurtilla. Viimeistele tuoreella korianterilla ja limemehulla.