Auringonkukka-aprikoosiruudut

(30 palaa) Tulosta
Auringonkukka-aprikoosiruudut

Ainekset:

2 dlkuivattuja aprikooseja
5 dlvettä
3 dlElovena Kaurahiutaleita ja kauraleseitä
1 psSunnuntai Kuivahiivaa
1 dlauringonkukansiemeniä
1,5 tlsuolaa
2 rklhunajaa tai siirappia
1 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
6,5 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja

Voiteluun:

vettä

Pinnalle:

Elovena Plus -kaurahiutaleita, auringonkukansiemeniä
LØM
Ohje:
  1. Leikkaa aprikoosit pieniksi paloiksi esim. saksilla. Sekoita 42 asteiseen (reilusti kädenlämpöiseen) veteen kaurahiutaleet, joiden joukkoon kuivahiiva on sekoitettu. Lisää aprikoosipalat, siemenet, suola, hunaja, Sunnuntai Juokseva sekä jauhot. Sekoita taikina tasaiseksi.
  2. Kaada taikina reunalliselle uunipellille leivinpaperin päälle. Ripottele päälle vähän jauhoja ja taputtele taikina tasaiseksi levyksi (n. 30 x 35 cm). Anna kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin 40 minuuttia. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  3. Voitele pinta vedellä, ripottele pinnalle kaurahiutaleita ja auringonkukansiemeniä. Leikkaa levy taikinapyörällä neliöiksi. Paista uunin keskitasolla 15-20 minuuttia.