Carmelitas valkosuklaalla ja herukoilla

Alle 60 min16 palaa Tulosta
Carmelitas valkosuklaalla ja herukoilla

Ainekset:

80 gvalkosuklaata
80 gpunaherukoita
2 dlElovena Kaurahiutaleita
3 1/2 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1 tlleivinjauhetta
1 3/4 dlsokeria
150 gSunnuntai Leivontamargariinia
1 dlmaitoa
400 gkondensoitua maitoa
Ohje:
  1. Rouhi suklaa isoiksi paloiksi.
  2. Punnitse viinimarjat.
  3. Yhdistä kaurahiutaleet, jauhot, leivinjauhe ja sokeri. Lisää joukkoon pehmeä margariini ja nypi aineet murumaiseksi seokseksi. Ota 1 1/2 dl muruseosta erikseen.
  4. Lisää loppuun muruseokseen maito ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  5. Painele taikina tasaisesti jauhotetuin käsin leivinpaperoituun kakkuvuokaan (20 * 20 cm). Pistele pohja haarukalla.
  6. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
  7. Kaada kondensoitu maito esipaistetun pohjan päälle.
  8. Ripottele päälle herukat ja valkosuklaarouhe. Ripottele päällimmäiseksi muruseos.
  9. Paista uunin keskitasossa vielä noin 15 minuuttia. 
  10. Anna kakun jäähtyä ja leikkaa neliöiksi.