Italialainen pannuleipä

Yli 60 min(uunipellillinen) Tulosta
Italialainen pannuleipä

Ainekset:

3 dlvettä
1 dlElovena Plus Vehnänalkioita
1 dlElovena Kauraleseitä
1 psSunnuntai kuivahiivaa
3/4 tlsuolaa
1 rklsokeria
1/2 dlrypsiöljyä
5 1/2 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja

Voiteluun:

rypsiöljyä

Pinnalle:

10 kplkirsikkatomaatteja
20 kplkivettömiä oliiveja
1 tlkuivattua rosmariinia
LØM
Ohje:

 

  1. Sekoita 42-asteiseen (reilusti kädenlämpöiseen) veteen vehnä- ja kauraleseet, joiden joukkoon kuivahiiva on sekoitettu. Lisää sokeri, suola, öljy sekä jauhot vähitellen. Alusta taikina tasaiseksi.
  2. Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille. Ripottele taikinan päälle vähän jauhoja ja taputtele tasaiseksi levyksi (30 x 25 cm). Anna kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin 30 minuuttia.
  3. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  4. Leikkaa tomaatit puoliksi.
  5. Painele kohonneeseen leipään sormella kuoppia. Voitele leivän pinta öljyllä. Laita tomaatinpuolikkaat ja oliivit kuoppiin, ripottele pinnalle rosmariinia.
  6. Paista uunin keskitasolla 15-20 minuuttia.