Italialaiset lihapullat

Alle 60 min(Noin 30 kpl) Tulosta
Italialaiset lihapullat

Ainekset:

1/2 dlElovena Plus Vehnäleseitä
1/2 dlvettä tai maitoa
1sipuli
2valkosipulinkynttä
1 dltuoretta persiljasilppua
400 gnaudan jauhelihaa
2munaa
1 tlsuolaa
1/2 tlrouhittua mustapippuria
1 dlparmesaaniraastetta

Lisäksi:

Paistamiseen:

Ohje:
  1. Yhdistä leseet ja neste. Anna turvota muutaman minuutin ajan.
  2. Kuori ja pilko sipulit.
  3. Silppua persilja.
  4. Yhdistä kaikki aineet ja sekoita hyvin.
  5. Muotoile taikinasta pieniä lihapullia ja pyöritä ne jauhoissa.
  6. Kuumenna paistinpannulla rasva. Kun rasva on kuumaa, paista lihapullat keskilämmöllä kullan ruskeiksi.

Tarjoile Torino pastan ja tomaattikastikkeen kanssa.