Karamellisoidut kauraunelmat

Yli 60 min(4 kpl) Tulosta
Karamellisoidut kauraunelmat

Ainekset:

Puuro:

1 dlvettä
4 dlmaitoa
2 dlElovena Kaurahiutaleita
maun mukaansuolaa, kardemummaa ja kanelia

Karamellisointiin:

20 gvoita
1-2 tlkookossokeria

Lisäksi:

marjoja ja pähkinöitä
KM
Ohje:
  1. Kiehauta vesi, lisää joukkoon maito ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita joukkoon hiutaleet.
  2. Keitä hiljalleen kannen alla 10 minuuttia välillä sekoittaen.
  3. Mausta ripauksella suolaa, kardemummaa ja kanelia.
  4. Vuoraa kelmulla neljä pientä pyöreää (11 cm) astiaa.
  5. Annostele puuro astioihin ja laita kylmään. Jäähdytä hyvin.
  6. Kuumenna paistinpannulla voi, lisää sokeri ja anna karamellisoitua hetken aikaa. 
  7. Kumoa puurot leikkuulaudalle, poista kelmu ja paista kummaltakin puolelta kauniin värisiksi.
  8. Tarjoa kuumana marjojen ja pähkinöiden kanssa.