Kaura-omena-raparperipaistos

Kaura-omena-raparperipaistos

Ainekset:

1 kplVuokia GN 1/1-40 mm
2,000 kgApetit Omena-raparperi
0,040 kgPerunajauhoja
0,150 kgSokeria

Pinnalle:

0,230 kgmargariinia
0,006 kgKardemummaa
0,300 kgElovena Luomu Täysjyväkaurahiutaleita
0,170 kgSokeria
LØM
Ohje:

Sekoita keskenään kohmeinen omena-raparperi, perunajauhot ja sokeri. Kaada seos voideltuun GN 1/1-40 mm vuokaan.Sekoita keskenään sulatettu margariini, kardemumma, kaurahiutaleet ja sokeri. Levitä massa vuokaan omena-raparperisekoituksen päälle tasaiseksi kerrokseksi. Kypsennä kiertoilmauunissa 175 asteessa noin 20-25 minuuttia. Tarjoa paistos vaniljakastikkeen tai jäätelön kera.