Mausteinen vihannespuuro

Alle 30 min(1-2 annosta) Tulosta
Mausteinen vihannespuuro

Ainekset:

3 dlvettä
1/2 dlkaurakermaa
1 dlElovena Kaurahiutaleita
1/2 tlkurkumaa
1/2 tljauhettua inkivääriä
1 tlkanelia
ripausmustapippuria
1 tlsiirappia
maun mukaansuolaa
100 gkesäkurpitsaa
100 gporkkanaa
KLØMVL
Ohje:
  1. Kuumenna vesi ja kaurakerma. Lisää joukkoon kaurahiutaleet. Hauduta 10 minuuttia välillä sekoittaen.
  2. Siirrä sivuun, lisää mausteet ja anna vetäytyä kannen alla.
  3. Kuori porkkana. Raasta porkkana ja kesäkurpitsa hienoksi raasteeksi. Purista kesäkurpitsasta hieman nestettä pois.
  4. Lisää puuron joukkoon raasteet hyvin sekoittaen. Tarkista maku ja anna vetäytyä kannen alla.
  5. Tarjoa paahdettujen suolapähkinöiden kanssa lämpimänä tai kylmänä.