Mausteiset kaura-porkkanalastut

Yli 60 minNoin 55 kpl Tulosta
Mausteiset kaura-porkkanalastut

Ainekset:

1 dlporkkanaraastetta
150 gSunnuntai Leivontamargariinia
1 1/2 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
2 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
2 dlElovena Isoja Kaurahiutaleita
1 tlleivinjauhetta
1 tlkanelia
1/2 tlinkivääriä
3 dlsokeria
1/2 dlvaaleaa siirappia
1/2 dlkermaa
M
Ohje:
  1. Kuori ja raasta porkkana hienoksi raasteeksi.
  2. Sulata margariini.
  3. Sekoita vehnäjauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja mausteet keskenään.
  4. Sekoita sokeri, siirappi, kerma ja sulatettu margariini. Lisää joukkoon jauhoseos ja porkkanaraaste.
  5. Nostele lusikalla harvakseltaan pieniä palloja leivinpaperin päälle uunipellille.
  6. Paista 175 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  7. Irrota lastut hieman jäähtyneinä. Voit halutessasi nostaa lastut kaulimen tai pullon päälle kaartumaan.