Päärynäpiirakka

Alle 60 min(8-10:lle) Tulosta
Päärynäpiirakka

Ainekset:

Täyte:

1 tlksäilykepäärynöitä (425 / 240 g)

Muruseos:

LØ
Ohje:
  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Sekoita Juoksevan Sunnuntain tai sulatetun margariinin joukkoon muna, sokeri, kaurahiutaleet ja vehnäjauhot, joiden joukkoon leivinjauhe on sekoitettu. Sekoita tasaiseksi. Painele taikina voidellun piirakkavuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle ja reunoille jauhoja apuna käyttäen.
  2. Leikkaa valutetut päärynänpuolikkaat paksuhkoiksi viipaleiksi ja asettele ne taikinan päälle.
  3. Sekoita muruseoksen aineet keskenään ja levitä päärynäviipaleiden päälle. Paista uunin alatasolla 25-30 minuuttia.