Porkkanakakku

Alle 60 min(12:lle) Tulosta
Porkkanakakku

Ainekset:

3 dlporkkanaraastetta
2 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
0,75 dlElovena Kauraleseitä
1,5 tlleivinjauhetta
1 tlvanilliinisokeria
1 tlkanelia
2munaa
1 dlsokeria
0,5 dlfariinisokeria
1 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
100 gSunnuntai Leivontamargariinia

Kuorrutus:

100 gmaustamatonta tuorejuustoa
0,5 dltomusokeria
1 tlvaniljasokeria
0,5 rklsitruunamehua

Koristeluun:

ananaskirsikoita
VL
Ohje:
  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Voitele ja korppujauhota tasapohjainen kakkuvuoka (halkaisija 24 cm).
  2. Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Sekoita keskenään vehnäjauhot, leseet, leivinjauhe ja mausteet. Vatkaa munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vaahdon joukkoon varovasti nostellen kuivat aineet, vuorotellen porkkanaraasteen ja sulatetun margariinin kanssa.
  3. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alatasossa noin 20 minuuttia.
  4. Kumoa jäähtynyt kakku. Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään ja levitä kakun päälle.