Suklaiset pullat

Yli 60 min(12 kpl) Tulosta
Suklaiset pullat

Ainekset:

1 prkElovena Samettinen Suklaa Välipala kaurajuomaa
1/2muna
2 tlkardemummaa
1/2 tlsuolaa
1 dlsokeria
1 psSunnuntai kuivahiivaa
noin 7 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1 rklmakeuttamatonta kaakaojauhetta
1 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

Täyte:

4 dllaktoositonta kermaa
1 tlvanilliinisokeria
1 tlsokeria
50 gtumma suklaarouhetta
omena- tai aprikoosimarmeladia
KL
Ohje:
  1. Sekoita 42 asteiseen (reilusti kädenlämpöiseen) muna, sokeri, kardemumma ja suola. Vispilöi taikinanesteeseen osa jauhoista, joihin kuivahiiva on sekoitettu. Lisää loput jauhot, kaakaojauhe ja huoneenlämpöinen margariini tai Sunnuntai Juokseva. Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi. Anna kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin tunti.
  2. Kaada taikina jauhotetulle pöydälle ja vaivaa ilmakuplat pois. Leivo taikinasta tanko ja jaa se 12 osaan. Pyöritä paloista pikkupullia. Nosta pullat pellille leivinpaperin päälle. Anna pullien kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin 40 minuuttia.
  3. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  4. Voitele pullat munalla ja koristele raesokerilla.
  5. Paista uunin keskitasolla 10-15 minuuttia. Anna pullien jäähtyä. 
    Täyte:
    Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta sokerilla. Lisää joukkoon suklaarouhetta. Halkaise pullat, täytä marmeladilla ja suklaakermavaahdolla. Sihtaa tomusokeria pullien pinnalle.