Osallistumisohjeet

"Elovena hyvät eväät elämään" -kampanja ajalla 1.2.-30.4.2015

 

 1. "Elovena hyvät eväät elämään" -kampanjaan viitataan jäljempänä nimellä "Kampanja". Kampanjan järjestäjänä toimii Ravintoraisio Oy, PL 101, 21201 Raisio ("Järjestäjä").

 

 1. Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yli 13 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

 

 1. Kampanjaan voi osallistua kahdella tavalla.

 

 1. Kirjoittamalla ja/tai valokuvaamalla oma elämänohje kampanjasivuilla elovena.fi, Facebookissa, Twitterissä tai Instagram-sovelluksessa käyttäen aihetunnistetta #hyväteväätelämään.
 2. Ostamalla Elovena-kampanjapakkaus (Elovena Hetki omena-kaneli annospikapuuro 210g ja omena-mustikka-vadelma 210g annospikapuuro) ja lähettämällä pakkauksesta löytyvän koodin kampanjasivustolle, jolloin osallistuja lähettää ilmaisen puuronäytteen sekätervehdyksen. Lähetettäviä puuronäytteitä on 5000 kpl. Näytteiden postitus päättyy 30.4.2015, vaikka kampanjapakkauksia löytyisikin vielä tämän jälkeen kaupoista.

 

Kampanjaan osallistumisen edellytyksenä on, että osallistuja hyväksyy nämä säännöt ja muut mahdolliset Järjestäjän Kampanjaa koskevat päätökset.

 

 1. Viestien määrää ei ole rajattu ja osallistuja voi osallistua Kampanjaan kampanja-aikana useammalla elämänohjeella käyttäen kaikkia edellä mainittuja osallistumiskanavia.

 

 1. Osallistujan valokuvassa ei saa näkyä muiden yritysten kuin Järjestäjän tuotteita tai tuotemerkkejä niitä suojaavien immateriaalioikeuksien vuoksi. Valokuvassa ei saa näkyä muita henkilöitä kuin osallistuja itse. Järjestäjä pidättää oikeuden olla hyväksymättä sellaista kuvaa tai viestiä, joka rikkoo immateriaalioikeuksia tai on hyvän maun tai lain vastainen. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä Kampanjasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

 

 1. Järjestäjä valitsee 1.2.-30.4.2015 osallistumissäännöt täyttävistä elämänohjeista ja tervehdyksistä (jotka on kampanjasivulla määritelty julkisiksi) viikoittain 20 ohjetta, joita tullaan käyttämään Elovena-kampanjapakkauksissa (Elovena Hetki omena-kaneli annospikapuuro 210g ja omena-mustikka-vadelma 210g annospikapuuro).

 

 

 1. Kampanjaan osallistumalla osallistuja ja, mikäli tämä on alle 18-vuotias, myös hänen huoltajansa antaa suostumuksellaan Järjestäjälle oikeuden vapaasti ja korvauksetta esittää, välittää, julkaista ja muulla tavoin käyttää ja hyödyntää osallistujan lähettämää elämänohjetta sen laadusta riippumatta ja siihen kohdistuvia tekijän- ja lähioikeuksia, sekä tarvittaessa julkaista osallistujan nimen ja asuinpaikkakunnan Järjestäjän valitsemissa medioissa julkaisukanavasta riippumatta (esim. Facebook) ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta. Järjestäjä ei vastaa virheellisten tai puutteellisten osoitetietojen takia hävinneistä tai toimittamattomista puuronäytteiden lähetyksistä. Puuronäytteitä lähetetään vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin.

 

 1. Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

 

 1. Kampanjan säännöt sekä rekisteri- ja tietosuojaseloste ovat nähtävissä Internetissä seuraavassa osoitteessa: elovena.fi

 

 1. Järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka Kampanjaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista.  Järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

 

 1. Osallistuvat vapauttavat  Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän Kampanjaan.

 

 1. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

 

 1. Erityisesti huomioitavaa on, että Kampanja ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.