Korvaamaton sydänystävyys

14.2.2018

Kun lähdin ensimmäisen kerran Suomesta pidemmälle reissulle, olin tukehtua itkuun. Uusi tuntematon maailma pelotti hurjasti. Miten selviäisin itsekseni ilman vahvaa tukiverkostoani uudessa vieraassa maassa?

Kappas vaan, selvisin. Maailmasta tuli kotini ja nautin vieraista paikoista ja uusista kokemuksista älyttömän paljon.

On siis sanomattakin selvää, että mallintyön yksi parhaista puolista itseni kohdalla oli ja on edelleen itsenäistyminen. Vaikka työn takia matkustelu ja sen tuomat uudet kokemukset vauhdittivat itsenäistymistä, ikävä Suomeen sen tukiverkoston luo on edelleen suuri. Pitkä välimatka rakkaimpien kanssa on hienoista kuvauslokaatioista huolimatta usein todella raastavaa.

Työni on erittäin sosiaalista ja tapaan jatkuvasti uusia ihania ihmisiä, mutta nämä ystävyyssuhteet jäävät hyvin pinnallisiksi. Ne eivät kerkeä kehittymään yhtä syviksi, kuin suhteet, joita olen pienestä pitäen rakentanut Suomessa. Olin maailman onnellisin ihminen, kun muutama läheinen ystäväni päätti kotiutua maailmalle mallinduuneihin. Tämän kautta reissaamisesta on tullut paljon antoisampaa. Onneksi nykyteknologia, skype ja whatsupin ääniviestit, on tehnyt yhteydenpidosta todella helppoa huolimatta pitkistä fyysisistä välimatkoista.

Sydänystävyys on huikean arvokasta. Vaalin tällaista ystävyyttä syvästi ja osaan arvostaa yhteistä laatuaikaa enemmän kuin koskaan aikasemmin.

Näissä ajatuksissa toivotan kaikille sydämellistä ystävänpäivää, olivat ne ystävät sitten lähellä tai kaukana. 


xxx
Saara

 


 


Säihkyvää kaurantäyteistä uutta vuotta!

23.1.2018

 

Ihanat Elovena-fanit,

Säihkyvää kaurantäyteistä uutta vuotta teille kaikille! Tämä vuosi starttasi omalta kohdaltani aurinkoisesti käyntiin työn merkeissä Italiassa ja Teneriffalla. Arki ja tietyt (kauraiset!) rutiinit ovat minulle supertärkeitä jaksamisen kannalta ja tästä syystä joululomalta paluu ei harmittanut ollenkaan. Aurinkoinen Teide-tulivuori kuvauspaikkana saattoi myös auttaa asiaa… Täytyy myöntää, että pimeän talvisen joululoman jälkeen oli huikeaa päästä kuvaamaan auringon alle ja nappaamaan samalla luonnolliset D-vitamiinivarastot täyteen. Tästä vuodesta tulee varmasti yhtä vauhdikas kuin edellisestä. Onkin ihan mahtavaa, että Elovena-kaura reissaa mukanani tänäkin vuonna.

Akut latautuneina, kauravarastot täynnä matkaan ja virkeällä mielellä kohti vuotta 2018!

 

Saara

 

Saara ja Elovena Teneriffalla

 

 


Saaran matkassa -sarjassa seurataan huippumalli Saara Sihvosen elämää maailmalla kauraiset eväät mukanaan.