Elovena Plus Vehnälese

Elovena Plus Vehnälese
Vehnänjyvän uloimmista kuorikerroksista valmistettava vehnälese sisältää runsaasti kuitua ja se on hyvä proteiinin lähde. Vehnäleseet sopivat hyvin leivonnaisiin antamaan viljaista makua ja rouheisuutta. Niitä voi nauttia myös sellaisenaan maitoon, viiliin tai jogurttiin sekoitettuna tai niiden päälle ripoteltuna.

Runsaskuituinen

Ainesosat

VEHNÄ

Ravintosisältöper 100 g
Energiaa kJ1000 kJ
Energiaa kcal250 kcal
Rasvaa5,6 g
  josta tyydyttynyttä1 g
Hiilihydraatteja11 g
  josta sokereita2 g
Ravintokuitua49 g
Proteiinia14 g
Suolaa0 g
E-vitamiinia2,7 mg
B1-vitamiinia (tiamiini)0,7 mg
B2-vitamiinia (riboflaviini)0,3 mg
Niasiinia34 mg
B6-vitamiinia1,1 mg
Foolihappoa260 ug
Magnesiumia591 mg
Rautaa14 mg
Sinkkiä7,9 mg