Elovena Plus Vehnälese

Elovena Plus Vehnälese
Elovena Plus Vehnälese valmistetaan vehnänjyvän uloimmista kuorikerroksista. Vehnäleseitä voi lisätä erilaisiin leivonnaisiin antamaan viljaista makua ja rouheisuutta sekä hiutalepuuroihin kuitulisäksi. Leseitä voi nauttia myös sellaisenaan maitoon, viiliin tai jogurttiin sekoitettuna.

Valmistusmaa: Suomi

 

Runsaskuituinen

Ainesosat

VEHNÄ

Ravintosisältöper 100 g
Energiaa kJ1000 kJ
Energiaa kcal250 kcal
Rasvaa5,6 g
  josta tyydyttynyttä1 g
Hiilihydraatteja11 g
  josta sokereita2 g
Ravintokuitua49 g
Proteiinia14 g
Suolaa0 g
E-vitamiinia2,7 mg
B1-vitamiinia (tiamiini)0,7 mg
B2-vitamiinia (riboflaviini)0,3 mg
Niasiinia34 mg
B6-vitamiinia1,1 mg
Foolihappoa260 ug
Magnesiumia591 mg
Rautaa14 mg
Sinkkiä7,9 mg